Keyifli ve konforlu bir konaklamaydı. Güler yüzlü çalışan
Ismail Emre
1 晚行程
10/10
Ünal
2 晚行程
8/10
Otel her seyiyle cok iyiydi. Konum olarak Kas in merkezinde. Her yere yurume mesafesi. Calisanlar cok icten, yardimsever ve samimi. Temizlik olarak son zamanlarda kaldigim otellerin icinde en iyisiydi. Kahvaltisi son derece cesitli ve lezzetliydi. Terasi 24 saat acik. Manzarasi harika olan bu terasta istediginiz gibi vakit gecirebiliyorsunuz. Wifi oldukca hizli. 2 gun online calismam gerekti ve hic bir sorun olmadan toplantilarimi yapabildim. Negatif tek yorumum kaldigim oda ile ilgili olabilir. Giris katindaki ekonomik odalarda kaldim. Odanin penceresi arka tarafta camasirhaneye bakiyor ve cami butun gun acik biraksaniz da oda havalanmiyor. Klimaya bagimli kaliyorsunuz.
Bulent Koray
3 晚行程
10/10
Soner
4 晚行程
10/10
Otelin konumu, teras manzarası ve özellikle sabah kahvaltısı mükemmeldi. Çalışanların güleryüzlü ve samimi olmaları kendinizi evinizde gibi hissettiriyor. Bizim odamız ekonomik odaydı bu yüzden en alt katta yola bakan taraftaydık. Odanın ses yalıtımı biraz zayıftı. Üst kattaki odalar nasıl bilmiyorum
Nilgün
5 晚家庭旅程
8/10
Otel gayet güzel yerde, temiz, çalışanlar gayet ilgili. Odalarıgörece küçük ama yeterli.
Kahvaltısı yeterince zengin, ve kahvaltının verildiği teras manzarası da gayet güzel.
Cüneyt
4 晚行程
10/10
Kaya Hakan
2 晚友伴旅程
10/10
Elizabeth
7 晚行程
10/10
Temizlik, misafirperverlik ve konum anlamında çok güzel bir deneyimdi.
Burak
3 晚行程
10/10
Otelin yeri çok güzel. Çarşıya birkaç dk yürüme mesafesi. Herkes çok ilgiliydi. Temizdi. Açık büfe kahvaltısı çok lezzetliydi.
Elif
3 晚友伴旅程
10/10
Customer service is amazing! Very welcoming and friendly staff. Beautiful view from the terrace. Pleasant breakfast. Very clean room. Recommend!
P.s. It is slightly difficult to park the car uphill if you have a manual transmission. But this happens all around Kaş.
Taras
3 晚家庭旅程
10/10
Great boutique hotel in the center with nicely designed room, free parking and great multicultural breakfast on a top terrasse with a fantastic view
Very helpful owners
Highly recomanded
Jean Laurent
3 晚行程
10/10
Elizabeth
1 晚行程
10/10
Gute Lage und schöner View
Wei
1 晚浪漫旅程
10/10
dilara sena
3 晚行程
10/10
osman
3 晚行程
10/10
Sehr schönes Hotel. Waren leider nur auf der Durchreise und hätten gerne noch weitere Nächte dort verbracht. Liegt zentral und alles ist schnell zu erreichen. Sehr nettes Personal und das sensationelle Frühstück auf der Dachterrasse war das Highlight.
Tim
1 晚行程
10/10
işletmecisi her konuda çok yardımcı, çok rahat ettim, yine kalırım
Ebru
2 晚行程
10/10
Ogulcan
3 晚行程
10/10
Ayse Pinar
3 晚行程
10/10
Hosts Selo and his wife were very helpful and accommodating. The room and bath were clean and nice with refrigerator and quiet Air Con. I appreciated the excellent closet storage in bedroom and medicine cabinet in bathroom so I could put away all my "stuff". Great view. Great breakfast!
Marni
5 晚行程
6/10
Hôtel très bruyant. Evitez les chambres qui se trouvent sous le restaurant terrasse car dès 7h du matin, vous serez réveillés par les bruits de vaisselle et les allées et venues du staff et des nombreux clients. Chambres propres mais très petites. Clim très bruyante au dessus de la tête. Personnel accueillant.
GHAOUTIA
2 晚行程
10/10
Onur
4 晚行程
10/10
Serap Neval
2 晚行程
10/10
Çalışanlar güler yüzlü, temizlik mükemmel, kahvaltısı lezzetti, lokasyonu harika. Selahattin Bey’ e ayrıca tüm yönlendirme ve destekleri için çok çok teşekkür ederim.