Harika bir yer güleryüzlü personeli evinizde gibi hissediyorsunuz rahat etmeniz için hersey düşünülmüş
Mehmet
2 晚行程
2/10
Barbaros
4 晚行程
10/10
Oguz
6 晚友伴旅程
8/10
Ömer Berk
3 晚行程
10/10
Muhtesem bir yer dinlenmek icin kesinlikle tavsiye ediyorum personel cok ilgili özellikle onnoya teşekkürler
真實旅客
1 晚行程
10/10
Mütevazi ve güzel bir otel. Havuzu, odaları, bahçesi bir yana dursun, çalışanların güler yüzü çok memnun etti. Yolumuz bir daha o tarafa düşerse muhakkak burada kalacağız. Çok teşekkür ederiz..
Bartu
1 晚行程
8/10
Oezlem
2 晚行程
8/10
Bra miljö god mat
Trevlig personal
norma
1 晚行程
8/10
Burak
10/10
真實旅客
2 晚行程
8/10
Otelin genel durumu çok iyi diyebilirim. Odalar, havuz, restoran iyi dizayn edilmiş. Adı üstünde huzurlu bir ortam. 150-200 m kadar aşağısında yer alan plaj genelde kampçıların kullandığı bir koyda. Biz orayı tercih etmedik. Çevresinde Olympos, Çıralı ve Adrasan olduğu için plaj bulma konusunda sıkıntı çekmedik. Restoranda yemek çeşidi pek yok diyebilirim. Kahvaltıda da bir peynirsever olarak eksik hissettim.
真實旅客
3 晚家庭旅程
2/10
Emre
1 晚行程
8/10
Good secluded location. Front desk needs a bit attention. The guy who appears to be the front desk manager needs training on how to greet and welcome guests. He was little off when we entered as well as leaving. He had no idea what was going on and no interest helping luggage either. We had a question on wifi and noone picked up the phone. Breakfast service was very good. Waitress was nice and attentive. Overall, good small hotel with nice view but not sure worth the price.
Deniz
1 晚行程
8/10
belis alara
2 晚行程
10/10
Zeynep Ezgi
1 晚行程
10/10
burak
3 晚行程
10/10
Birçok ve lüks otellerde kaldım ama bu otel butik otel olarak onlarla yarışır. Temizliği, konforu, dekorasyonu 10 puan. Tam bir dinlenme oteli, bütün yorgunluğumuzu ve stresimizi attık diyebiliriz. Taleplerimiz anında karşılandı. Sabah erkenden check-in yapabildik. Kahvaltısı kaliteli ve tatmin ediciydi. Akşamında ücret karşılığı yediğimiz et yemekleri yediğim en lezzetli et yemeği idi diyebilirim ki Nusret dahil pek çok yerde et yemekleri yemişimdir. Bu otelin eksisi ne diye düşündüğümde hicbir şey bulamıyorum. Eksi yorum yapanların iyi niyetli olmadığını düşünüyorum. Tek bir eksi otelden bağımsız olarak bulunduğu yerin denizi diyebilirim. Dalgalı idi ve çok temiz değildi fakat bu sorun yakında bulunan güzel koylara gidilerek çözülebilir. Ayrıca otel sahibine sauna, buhar odası gibi kısımlar eklemelerini tavsiye ediyorum. Biraz spa tarzına geçiş yapılabilinirse yaz kış daha fazla müsteri çekebilirler diye düşünüyorum. Tatil planlarımıza bundan sonra da dahil edeceğiz.